Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Το Κρεοπωλείο ΜΠΑΣΙΝΑΣ, κάνει τις καλύτερες προτάσεις για να το τσικνίσουμε... Τσικνοπέμπτη και Αποκριά

 


Παϊδάκια, μπριζόλες, κοψίδια, κοκορέτσια… Η ημέρα του κρεατοφάγου έφθασε!  Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα ψητά της αρεσκείας σας και να… μυρίσετε λίγη τσίκνα, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. 

 

Τα πιο παλιά χρόνια το ζήτημα δεν ήταν να ψηθεί το κρέας αλλά να τσικνιστεί το σπίτι. Να τι μας είπε ο ειδικός ο κ. Γιώργος Μπασινάς:

 


"Μιας και την Τσικνοπέμπη το κρέας θα είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, έχει τον πρώτο λόγο και ο ρόλος του είναι να… τσικνίσει! 

 

Που σημαίνει, ότι αφήνουμε για άλλη περίσταση μοσχαράκια και φιλετάκια και στρεφόμαστε προς τα πιο "αμαρτωλά", δηλαδή κάπως λιπαρά, που έτσι κι αλλιώς δεν τα τρώμε καθημερινά: αρνάκι, κατσικάκι, προβατίνα, πανσέτα, χοιρινά μπριζολάκια από λαιμό, λουκάνικα

Εκτός κι αν ετοιμάσουμε ένα γκιούλμπασι στο χαρτί, που χρειάζεται πιο ψαχνό κρεατικό". 



 


 


Διαλεχτά κρέατα και εξυπηρέτηση, πάντα με χαμόγελο, στο καλό κρεοπωλείο του Γιώργου Μπασινά στην Αρχαίου Θεάτρου 78 στην καρδιά της Ερέτριας.

Στο Κρεοπωλείο ΜΠΑΣΙΝΑΣ θα βρείτε καθημερινά φρέσκα νωπά κρέατα: μοσχάρι, χοιρινά και αμνοερίφια, πουλερικά και μοσχαράκι γάλακτος,  όλα ντόπια

Οι κρεατοπαρασκευές τους φτιάχνονται όλες με συνταγές παραδοσιακές και περιλαμβάνουν καλοφτιαγμένα μπιφτέκια, σουτζούκια, σεφταλιές και κεμπάπ, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλομαριναρισμένες κρεατοπαρασκευές και πολλών ειδών ρολά.

 

Για την ασφάλειά σας, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ετοιμάζουν την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα, για να την παραλάβετε χωρίς αναμονή. 

Καλέστε στα τηλέφωνα: 22290 61440, 6947 915629 

 

MARKET ΚΡΕΑΤΩΝ "ΜΠΑΣΙΝΑΣ" 

Αρχαίου Θεάτρου 78, Ερέτρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου