Στο «Φούρνο Σταύρος» το Μοναστηριακό με προζύμι, φτιάχνεται με τη μέθοδο της «αργής αρτοποίησης», μια διαδικασία που απαιτεί τη χρήση προζυμιού, πολύ αγάπη και υπομονή.
Τι μας εμπιστεύτηκε ο Σταύρος Μόσχος για το Μοναστηριακό με προζύμι, που γίνεται καθημερινά ανάρπαστο:
«Το προζύμι είναι το απόλυτο μυστικό μας που κάνει το Μοναστηριακό πραγματικά εξαιρετικό και κάνει το ψωμί μεστό, με άρωμα και τραγανή κόρα, που μας θυμίζει γεύσεις μοναδικές από άλλες εποχές…
Και το σπουδαιότερο… του δίνει διάρκεια ζωής, γιατί είναι «αληθινό ψωμί!»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου