Στο παραδοσιακό οικογενειακό Κρεοπωλείο ΜΠΑΣΙΝΑΣ σας υποδέχονται καθημερινά ο Γιώργος Μπασινάς και η γλυκύτατη σύζυγός του Λιάνα, αλλά και τα δύο παιδιά τους Ανάργυρος και Αστέριος, που βοηθούν στην οικογενειακή επιχείρηση τους γονείς τους.
Στο οικογενειακό παραδοσιακό Κρεοπωλείο ΜΠΑΣΙΝΑΣ θα βρείτε φρέσκα νωπά ντόπια κρέατα για το καθημερινό σας πιάτο, αλλά και εξαιρετικές προτάσεις για να το τσικνίσετε την αποκριά!
Στο παραδοσιακό οικογενειακό Κρεοπωλείο ΜΠΑΣΙΝΑΣ σας υποδέχονται καθημερινά ο Γιώργος Μπασινάς και η γλυκύτατη σύζυγός του Λιάνα, αλλά και τα δύο παιδιά τους Ανάργυρος και Αστέριος, που βοηθούν στην οικογενειακή επιχείρηση τους γονείς τους.
Αρνάκι, κατσικάκι, κοκορέτσι, μοσχαράκι γάλακτος, χοιρινά, πουλερικά και μεγάλη ποικιλία σε κρεατοπαρασκευές και ότι τραβάει η όρεξή σας, όλα ντόπια!
Οι κρεατοπαρασκευές του Κρεοπωλείου ΜΠΑΣΙΝΑΣ φτιάχνονται όλες με συνταγές παραδοσιακές και περιλαμβάνουν καλοφτιαγμένα μπιφτέκια, σουτζούκια, σεφταλιές και κεμπάπ, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, μαριναρισμένα κρεατικά και πολλών ειδών ρολά και χωριάτικα λουκάνικα.
Τα πιο παλιά χρόνια το ζήτημα δεν ήταν να ψηθεί το κρέας αλλά να τσικνιστεί το σπίτι. Να τι μας είπε ο ειδικός ο κ. Γιώργος Μπασινάς:
"Μιας και την Αποκριά το κρέας θα είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, έχει τον πρώτο λόγο και ο ρόλος του είναι να… τσικνίσει!
Που σημαίνει, ότι αφήνουμε για άλλη περίσταση μοσχαράκια και φιλετάκια και στρεφόμαστε προς τα πιο "αμαρτωλά", δηλαδή κάπως λιπαρά, που έτσι κι αλλιώς δεν τα τρώμε καθημερινά: αρνάκι, κατσικάκι, προβατίνα, πανσέτα, χοιρινά μπριζολάκια από λαιμό, λουκάνικα!
Εκτός κι αν ετοιμάσουμε ένα γκιούλμπασι στο χαρτί, που χρειάζεται πιο ψαχνό κρεατικό."
Εκτός κι αν ετοιμάσουμε ένα γκιούλμπασι στο χαρτί, που χρειάζεται πιο ψαχνό κρεατικό."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου